در سفر استانی رئیسجمهور شش پروژه عمرانی شامل سد آزادی، خط انتقال آب گاوشان به کرمانشاه، پمپاژ شبکه هزار و 800هکتاری دشت بیلوار، پست برق اسلامآبادغرب و پتروشیمی پلیمر کرمانشاه افتتاح شد. این در حالی است که نماینده مردم کرمانشاه در مجلس در اینباره گفت: سد مخزنی آزادی درماه رمضان آبگیری و پتروشیمی پلیمر کرمانشاه نیز در ماههای گذشته وارد خط تولید شده بود. سیدسعید حیدری طیب همچنین گفت:عملیات ساخت پالایشگاه آناهیتامتوقف شده و تنها پنجدرصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
کرمانشاه: رئیسجمهور برای افتتاح شش پروژه عمرانی سهشنبه هفته گذشته به استان کرمانشاه سفر کرد اما پس از بازگشت وی از این سفر یکروزه، جمعی از مسئولان استانی کرمانشاه و نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی اعلام کردند که احمدینژاد، در حالی بهرهبرداری از چند طرح را اعلام کرده که برخی از این طرحها قبلا افتتاح شده بودند.
![پروژههایی که در کرمانشاه دوباره افتتاح شد سد - کرمانشاه](https://images.hamshahrionline.ir/images/2013/1/13-1-5-9155114-1.jpg)
کد خبر 196778